Combisteel

Combisteel Catering Equipment is importeur en distributeur van professionele keuken- en cateringapparatuur zoals vacuümmachines. Dankzij jarenlange ervaring in de branche begrijpt Combisteel wat er nodig is om op de wensen van de klant in te spelen in een markt die voortdurend in beweging is en dus een flexibele aanpak vereist.

Met hun zeer uitgebreide assortiment biedt Combisteel een passende oplossing voor elke aanvraag. Deze aanvragen komen uit alle sectoren van de markt, zoals cafés, restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants, instellingen en kantines.

Combisteel heeft ook verschillende vacuümmachines waaruit de klant kan kiezen. Bij het kiezen van Combisteel kiest u gegarandeerd voor kwaliteit.

Koop al je Combisteel producten bij Vacuumoutlet.nl. Heeft u vragen over één van de Vacuümmachines van Combisteel of over ons? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!