Filters

Prijs

 

Breedte

 

Diepte

 

Hoogte

 

Max. producthoogte

 

Product Seal

Product Vacuümpomp

Tafelmodel vacuümmachines

Tafelmodel vacuümmachine kopen?

Bij THEBO vind je ook diverse tafelmodel vacuümmachines. Deze zijn van het merk Henkovac en Combisteel. Mocht je een vraag hebben over de tafelmodel vacuümmachines, neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch.

Toont alle 6 resultaten

Tafelmodel vacuümmachine kopen?

Bij THEBO vind je ook diverse tafelmodel vacuümmachines. Deze zijn van het merk Henkovac en Combisteel. Mocht je een vraag hebben over de vloermodel vacuümmachines, neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch.

Tafelmodel vacuümmachines

Vacuümoutlet heeft verschillende tafelmodel vacuümmachines.  Deze vacuümmachines van Henkovac en Combisteel zijn van topkwaliteit. THEBO heeft ook vloermodel – en dubbelkamer vacuümmachines. De vacuümmachines zijn perfect voor de non-food industrie en voor het verwerken van vlees en voedsel.

Advies van experts

THEBO heeft veel ervaring in dit vakgebied. Onze verkoopmedewerkers zijn echte experts die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Laat je adviseren door een van onze verkoopmedewerkers door contact op te nemen via de mail of telefonisch.

Bestel jouw vacuümmachine op Vacuümoutlet.nl

THEBO biedt de beste service van Nederland. We beschikken over diverse veilige betaalmethodes en zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!